• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святкова програма до 26-річчя гімназії та інавгурація президента гімназійного парламенту

Святкова програма до 26-річчя гімназії та інавгурація президента гімназійного парламенту

2017-10-20

19 жовтня 1991 року – це знаковий день, день коли народилася наша гімназія. Сьогодні наш заклад святкує 26 річницю з дня народження.

У НВК було проведено ряд святкових заходів, працювали виставки творчих робіт, проводились майстер-класи. На святі було багато гостей та батьків.

До Дня гімназіїї була приурочена інавгурація президента гімназіїї. На урочистостях слово було надано голові виборчої комісії учениці 11 – А класу Стадник Єлизаветі, яка оголосила результати виборів. Президентом гімназіїї було обрано ученицю 10-гокласу Шуляк Анастасію. За традицією новий президент дає всенародну присягу на вірність і чесність служіння своєму народу, виборцям. Анастасія присягла гімназійному братству, отримала від директора НВК Ю.А. Рошки символ президента «Сову», також була підписана Угода про співробітництво педагогічного та учнівського колективів.

Чудовий виступ підготували учні 11-х класів. Гімназисти 8-А класу креативно представили шкільну форму, а учні 8-В презентували творчу роботу «Моя гімназія у майбутньому». «Знайомтесь, наш клас – це СУПЕР КЛАС!». Саме така фотовиставка працювала протягом святкового дня. Учні 5-11-х класів у цікавій дотепній формі представили всї колективи.

У цей святковий день ми прийняли у коло дружної гімназійної родини наших п‘ятикласників, які з нетерпінням чекали цього моменту чотири роки. Саме для них було проведено святкову розважальну программу та вручено Посвідчення Гімназиста.

Класні керівники 6-х класів підготували та провели інтелектуальну гру, у якій перемогу здобула команда 6-в классу. Для учнів 7-х класів були проведені класні святкові програми.

Педагоги 1-4 класів провели низку відкритих уроків, святкових заходів та конкурсних програм.

Команди інтелектуалів 8-11 класів та педагогів позмагалися у великій грі «Що? Де? Коли?»

У всіх був святковий гарний настрій.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ГІМНАЗІЄ!

Нехай вічно звучать слова: «Віват, ГІМНАЗІЄ!

В.В. Ломова

Кiлькiсть переглядiв: 403

Коментарi